Mitä tulisi ottaa huomioon ostettaessa hiustenpidennyksiä verkkokaupasta?

Suosittelemme huomioimaan muun muassa seuraavat seikat.

1. Väri: Valitse väri, joka on lähinnä omaa hiustenväriäsi. Näin pidennykset sekoittuvat luonnollisesti ja täydentävät omia hiuksiasi. Tarkista saatavilla olevat värit värikartastamme. Mikäli et löydä sopivaa väriä, voit myös värjätä pidennykset. Siinä tapauksessa valitse vaaleampi sävy.
  2. Laatu: Laatu on yksi tärkeimmistä tekijöistä. Korkeatasoiset pidennykset kestävät jopa 12 kuukautta, huonolaatuiset sen sijaan vain muutaman viikon. Korkealaatuisissa hiustenpidennyksissä pintakerros on samansuuntainen, joten ne kestävät kauemmin eivätkä takkuunnu helposti.
  3. Käyttö: Pidennyksiä valitessa kannattaa miettiä myös käyttötarkoitusta. Onko kyseessä erikoistilaisuus kuten häät? Käytätkö pidennyksiä arkisin? Juhlat saattavat vaatia erilaisia pidennyksiä kuin yksinkertainen, arkeen soveltuva pikakohotus. Olipa tilanne mikä tahansa, clip in -pidennykset tarjoavat yksinkertaisen ja edullisen ratkaisun.
  4. Määrä: Valitse kevyemmät pidennykset hennommille hiuksille ja paksuille hiuksille painavammat. Näin lopputulos näyttää luonnolliselta ja pidennykset sekoittuvat omiin hiuksiisi huomaamattomasti.
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Kommentit