Hvordan køber jeg hair extensions online?

Der er flere faktorer at overveje.

1. FARVE: Du bør vælge den rigtige farve og nuance, så dine extensions vil ses og føles naturlige og komplementere dit eget hår. Se venligst vores farvekort for tilgængelige nuancer. Husk venligst, hvis du ikke kan finde den rigtige farve, har du mulighed for at farve dine extensions. I disse tilfælde skal du vælge en lysere farve end den du vil have i håret.

2. KVALITET: Kvalitet er én af de vigtigste faktorer at overveje. Høj kvalitet holder i op til 12 måneder, dårlig kvalitet kun et par uger. Vælg hår der er blevet udglattet korrekt og hvor overfladen peger i samme retning. Dette betyder, at dit hår ikke vil filtre så hurtigt, samt bliver nemmere at style og håndtere.

3. BRUG: Hvad bruger du dine extensions til? Er de en del af din livsstil eller er det kun til en speciel begivenhed? Et bryllup kræver måske en anden slags extensions end bare volume. Clip-In extensions er ideelle til både specielle begivenheder og almindeligt brug, da de er simple og hurtige at påsætte.

4. KVANTITET: Vælg fine extensions til fint hår og tykkere, tungere extensions til tungt hår. På denne måde bliver resultatet mest naturligt og dine extensions blander sig godt.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer